Ondernemingen

Shoebox Entreprises

Sinds verschillende jaren nemen talrijke ondernemingen en administraties deel aan de actie.

 

De acties komen heel vaak tot stand door een voorstel van één van hun werknemers die dan ook meestal de verantwoordelijke wordt van de actie binnen de onderneming. De initiatiefnemer informeert zijn of haar collega’s, verzamelt de dozen en zorgt dat de dozen opgehaald worden of naar één van de inzamelplaatsen gebracht worden.

 

Uw onderneming kan ook deelnemen!!!

Hoe een doos klaar maken?

De schoenendozen bevatten enkele voedingswaren en drank (alcoholvrij, niet bederfbare producten, gemakkelijk te openen en klaar om te gebruiken...en een wenskaart. De dozen worden verpakt als kerstgeschenken…

Om meer te weten, lees meer op de pagina Dozen

 

Waar de dozen afgeven?

De dozen kunnen afgegeven worden in één van de talrijke inzamelplaatsen tijdens de openingsuren. Voor een aanzienlijk aantal dozen (nader te bepalen) is het wenselijk om de desbetreffende inzamelplaats eerst te contacteren of contact te nemen(+32 (0)474 540 687) met de Coördinatie van de actie.

Om meer te weten, lees meer op de pagina Inzamelplaatsen

 

Kunnen wij u nog met iets helpen?

Claude Vander Elst, de voorzitter van de Samaritanen en organisator van de actie Schoenendozen, zal met heel veel plezier aan uw onderneming of administratie komen uitleggen wat de vereniging allemaal doet en hoe belangrijk het is om uw naaste te helpen. Neem contact op met ons om een datum en uur af te spreken voor de uiteenzetting.

 

Entreprise